Busy but not really happy.

4:04 pm

Been really busy lately,mostly making birthday gifts for my childrens friends.Today though I decided to make myself a fleece poncho to fit over me and Sid when he's in his sling.
I used a Kwik Sew pattern (2826),a simple pattern with a zip front,as I mostly wear Sid on my front while he's so small.If I start wearing him on my back I'll have to create an opening on the back of the poncho. Though I might just make another one.
I'm not terribly happy with the finished item,I managed to get the collar uneven,and I know that's going to bother me even if no one else ever notices.

Don't be shy, say hello!

2 comments

  1. Azdecor là đơn vị chuyên thiết kế nội thất văn phòng nhỏ tại khu vực Tp Hồ Chí Minh và các tỉnh thành lân cận. Với đội ngũ họa viên thiết kế được đào tạo kiến thức bài bản và thợ thi công nhiều năm kinh nghiệm trong nghề, Chúng tôi tự tin sẽ đem lại cho Khách hàng những sản phẩm đẹp với chi phí cạnh tranh. Mỗi một doanh nghiệp, công ty thì việc có một văn phòng làm việc đẹp, hợp phong thủy chuyên nghiệp, một văn phòng làm việc năng động thoải mái, lại vừa đảm bảo tính thẩm mỹ kiến trúc, cho nên chúng tôi công ty thiết kế nội thất văn phòng làm việc không những giúp nhân viên có một không gian làm việc tốt có thể vừa làm việc vừa thư giãn một cách hợp lý, một văn phòng đẹp sẽ giúp nâng tầm doanh nghiệp bạn trong mắt khách hàng và đối tác. Nếu bạn có nhu cầu hãy liên hệ với chúng tôi thiết kế và thi công nội thất với nhiều năm kinh nghiệm trong lĩnh vực thiết kế thi công nội thất văn phòng.

    ReplyDelete
  2. Your blog has always attracted me and this particular post left me speechless. It is one of the best pieces of writing I have seen. Good job.
    Rainbow Themed Baby Gifts

    ReplyDelete

Hi, I love to hear from readers, hate to think I'm talking to myself here, so don't be shy say hello!